PL

Asia / Europe / North America


Actionlab - Creative Alchemy. Turning Corporate Minds into Organizational Gold.

       
    Vitézy Péter  
    A következő személyes és csoportos cél, hogy
megmutassuk magunkat a Világnak.
 
       

 

Két dolog miatt lettem tréner: az egyik a póker, a másik pedig a barátaim. Egy nagyon kedves barátom "fertőzött meg" a pókerrel évekkel ezelőtt. Hárman rendszeresen összejártunk pókerezni, fejleszteni a technikánkat és – mint kiderült – egyben önmagunkat is. A mindennapi élet dolgait hamarosan pókeres szemmel is figyelni kezdtük. Hatalmas vágy volt bennünk, hogy megmutathassuk a világnak, mennyi minden olyan dolgot tanultunk ebből a stratégiai kártyajátékból, amit mind az üzletben mind a magánéletben hasznosítani tudunk. Ezért megalkottuk a Döntéskontroll tréninget. Mivel akkoriban a Patika üzletág igazgatója voltam a Tevánál, döntéshozatalt fejleszteni a pókeren keresztül, először csupán egy jó hobbinak tűnt. Ám azok az idők elmúltak, és most, multinacionális cégeknél eltöltött 17 év után (Magyar Telekom, DHL) teljesen más került fókuszba. Miután megalapítottuk a saját cégünket, nagyon élvezem új programok fejlesztését és jó volt elmerülni a tréneri, szakértői munkában. Viselkedés-elemzés a tárgyalásokban, ismerkedés pszichológiája az értékesítésben és a vezetésben, később mind - mind hozzáadódtak a csapatunk szenvedéllyel hajtott érdeklődéséhez. A következő személyes és csoportos cél, hogy megmutassuk magunkat a Világnak. Szingapúr, Varsó, Bécs. És ez még csak a kezdet.


 

       
    Kardos Marcell  
    A tréner sosem kér bocsánatot.
Ezt végül nem fogadtam meg.
 
       

 

2006: A tréneri működésemre az első visszajelzés az volt, hogy még lendületesebb lenne, ha prezentációm legelején kártyát kevergetnék. A második, hogy a tréner sosem kér bocsánatot. Ezt végül nem fogadtam meg.
2007: Megtartottam életem első saját fejlesztésű tréningjét: Döntéskontroll – Póker az üzleti életben címmel. A tréninget a barátaimmal fejlesztettem ki, hétvégénként, munka mellett. Máig nem tiszta, hogy kinek az ötlete volt (szerintem az enyém, szerintük az övék).
2008: A világ egyik legjobb vállalatánal kezdtem dolgozni (Microsoft), a Hosting üzletágért feleltem. Gyakran keveredek vitába barátokkal, ahol a Microsoftot támadják, én pedig nem hagyom.
2010: Sűrű év volt. Megalakult az Actionlab (a cég, ahol csak én emlékszem arra pontosan, hogy mikor mi történt), kiléptem a Microsofttól, kifejlesztettük második tréningünket, Business Lies – Üzleti megtévesztések címmel. Ezt tuti, hogy én találtam ki.
2011: Ismerkedős könyvek lepték el a nappalimat. Születőben volt az új tréning, hogyan hagyhat valaki pozitív nyomot, hogyan lesz vonzó? Vonzalom alapú értékesítés, karizma, és az ismerkedés szociálpszichológiája. Az egyik ügyfelünk ötletéből.
2012: Megszállom Szingapúrt, elindul az ActionLab Asia, használom a 2011-ben fejlesztett módszertant, tréninget tartok Jakartában a Bank of Tokionak. Szabálymagyarázatnál kevergetek egy kis kártyát.
2013: Ausztria és Lengyelország. Egyelőre.


 

       
    Szvoboda Gábor  
    Fejlődés. Változás. Ha lassan is, de biztosan.
Ez visz előrébb.
 
       

 

Mivel annak idején a tréner szakmát nem reklámozták a pályaválasztási tanácsadóban, több vargabetűt is tettem mire idáig jutottam. Gyerekkoromban, hogy jobban értsem a számítógépes játékokat, és ne kelljen folyton valakinek a segítségét kérnem, kipróbáltam egy magánórát angolból. 8 évig maradtam. Később baráti unszolásra csatlakoztam egy amatőr színtársulathoz, mert valami olyan hobbit szerettem volna, amivel valami pluszt adok a környezetemnek. Ez 10 évig tartott. Közben eljutottam egy agykontroll tanfolyamra is, ami azóta is meghatározza a pozitív szemléletemet, és a pszichológia iránti szenvedélyemet. A mai napig ez a három dolog bizonyult a legjobb befektetésemnek. Az ActionLab és a trénerség segített hozzá, hogy ötvözzem őket.
Amerikanisztika szakon végeztem az ELTE-n, viselkedés-elemzőként Szegeden, kognitív pszichológusként távozom a BME-ről. Dolgoztam fordítóként, tolmácsként, szerkesztettem szótárat, voltam önkéntes a Szegedi Neurológiai Klinikán, kutattam az emberi nyelv rejtelmeit a kognitív pszichológia módszereivel.
Fejlődés. Változás. Ha lassan is, de biztosan. Ez visz előrébb. Ezt szeretném átadni másoknak is. Trénerként.
 
Kardos Marcell +36 30 626 6181 | Vitézy Péter +36 70 621 3396 | 1390 Budapest Pf. 153. | actionlab.hu | Honlap: MT